Opinie o AMP TECHNOLOGY Marcin Jakubiec Bulowice

AMP TECHNOLOGY Marcin Jakubiec

Chcę otrzymać ofertę

ul. Bielska 9
32-652  Bulowice, 
NIP: 5471948801   

Na rynku 6 lat, w Oferteo 5 lat.
Ostatnie logowanie: 2017-06-26 10:23

1 minutę temu  H****** złożył ofertę
1 minutę temu  U****** złożył ofertę
1 minutę temu  P****** złożył ofertę
2 minuty temu  P****** złożył ofertę
3 minuty temu  S****** złożył ofertę
3 minuty temu  K****** zarejestrował się
3 minuty temu  S****** złożył zapytanie
3 minuty temu  P****** złożył ofertę
3 minuty temu  F****** złożył ofertę
4 minuty temu  U****** złożył ofertę
4 minuty temu  N****** złożył ofertę
4 minuty temu  P****** złożył ofertę
7 minut temu  B****** złożył zapytanie
7 minut temu  K****** złożył zapytanie
8 minut temu  n****** zarejestrował się
8 minut temu  K****** złożył zapytanie
8 minut temu  M****** złożył zapytanie
11 minut temu  K****** złożył zapytanie
13 minut temu  S****** złożył zapytanie
13 minut temu  W****** złożył zapytanie
16 minut temu  A****** złożył zapytanie
16 minut temu  S****** złożył zapytanie
23 minuty temu  I****** zarejestrował się
26 minut temu  G****** zarejestrował się
23 minuty temu  K****** zarejestrował się
28 minut temu  T****** zarejestrował się
28 minut temu  M****** zarejestrował się
24 minuty temu  R****** zarejestrował się
30 minut temu  M****** zarejestrował się
23 minuty temu  H****** zarejestrował się

Opinie

Jesteś zadowolonym Klientem firmy AMP TECHNOLOGY Marcin Jakubiec?

Dodaj swoje referencje

Agnieszka K., 2017-03-04
Zlecę ocieplenie ok. 160m2 poddasza pianą PUR i zabudowę g/k

Szybki kontakt. Jakość i kompetencja na najwyższym poziomie. Pan Marcin spokojnie odpowiadał na wszystkie moje pytania. Używa tylko sprawdzonych materiałów Realizacja zgodnie z umową i w terminie, bezstresowo, szybko i sprawnie, Największe mrozy za nami, mamy ciepły domek i jesteśmy zadowoleni z izolacji wykonanej przez firmę AMP Technology. Będę polecać dalej, a polecam tylko sprawdzone ekipy.

Jarosław M., Bielsko-Biała, 2016-01-01

Serdecznie polecam wszystkim skorzystanie z usług tej firmy. Dopiero teraz, przy niższych temperaturach mogę w pełni ocenić i docenić wykonaną u mnie w budynku pracę. Izolacja sprawdza się znakomicie,wszystkie pomieszczenia utrzymują ciepło o wiele dłużej niż przy istniejącej wcześniej izolacji.Zaobserwowałem również znaczne wytłumienie dźwięków dobiegających z zewnątrz. Koniecznie muszę dodać że ekipa wykonująca u mnie pracę wykazała się świetnym znawstwem tematu,punktualnością,dokładnością oraz "gospodarskim" podejściem do tematu pomagając w zabezpieczaniu sprzętów znajdujących się w pomieszczeniach. Nie bez znaczenia była również cena usługi która była adekwatna do jej wykonania... Panowie wykonali swoją pracę doskonale za co jeszcze raz im dziękuję,a wszystkim Państwu serdecznie ich polecam! Jarosław Mucha.

Powiązane produkty i usługi: ocieplenie dachu, docieplenia domów, portal budowlany ogłoszenia, roboty rozbiórkowe, ogłoszenia roboty budowlane, ocieplenie dachu Oświęcim, docieplenia domów Oświęcim, portal budowlany ogłoszenia Oświęcim, roboty rozbiórkowe Oświęcim, ogłoszenia roboty budowlane Oświęcim

Zobacz także firmy elewacyjne, ociepleniowe i izolacyjne z miasta Oświęcim i opinie o nich.

Zbigniew L., Słupno 05-250, 2015-02-02

Bardzo dobry kontakt telefoniczny i e-mail. Dotrzymanie terminu wykonania. Prace wykonane sprawnie i szybko z (dodatkowo montaż mocowań pod ruszt do płyty G-K, posprzątane. Materiału nie brakowało, a wręcz było go więcej. Firma godna zaufania. Bardzo polecam.

Rafał D., Staszów, 2014-05-18

Wszystko wykonane sprawnie i szybko. Po zakończeniu prac posprzątane. Na razie trudno mi ocenić jakości samej piany w stosunku do wełny ale kilka ciepłych dni wykazało sporą zaletę piany. Przy ocieplaniu i ustalaniu innych prac na poddaszu należy wziąć poprawkę na ok 2-3 tygodniowe odgazowanie piany. Firma słowna - umówiony termin dotrzymali choć było to przed samym weekendem majowym. Ekipa w 100% warta polecenia.

Grzegorz G., Bielsko-Biała, 2013-08-25

Wykonanie: sprawnie, szybko i dokładnie, a w dodatku po opuszczeniu budynku wszystko wysprzątane. 100% profesjonalizmu. Ekipa warta polecenia. Dziękuję, Grzegorz

Andrzej C., Rybarzowice , 2013-06-04

100% POZYTYW 100% pozostaje mi jeszcze po perfekcyjnie wykonanej usłudze, bardzo gorąco polecić potencjalnym klientom wykonawcę, za pełen profesjonalizm, komunikatywność, sprawność i rzetelność przeprowadzenia prac w niezwykle krótkim czasie. Zapewniam, iż tej technologii nie można porównać do tzw tradycyjnych ociepleń – ona wyprzedza czas co w moim domu zostało natychmiast zauważone – to po prostu ekonomia przyszłości, ekonomia rachunków. Pozdrawiam i polecam przyszłym zainteresowanym tą metodę ociepleń i wykonawcę w osobie Pana Marcina Jakubca wraz z jego ekipą.

Kuba D., bielsko biała , 2013-01-31

firma ma profesjonalne podejście do prac,polecam firmę miła obsługa posiadają bardzo duży wybór pianek do różnych powierzchni.Mi izolowali poddasze i i garaż jestem bardzo zadowolony po zakończeniu pracy uporządkowali miejsce pracy polecam

Maciej M., Bystra, 2013-01-23

Firmę polecam jest solidna fachowa robią izolacje ponad standard,miałem mieć grubość 15cm a miałem w niektórych miejscach nawet 20cm i nie doliczyli mi kosztów za materiał polecam taką izolację i taka firmę

Monika D., Bielsko Biała, 2013-01-14

Profesjonalnie wykonana usługa,pierwsza firma która zostawiła porządek, wszystko odbyło się w wyznaczonym terminie, nie mam żadnych zastrzeżeń.Polecam..... Jako jedyna firma przyjechała na wcześniejszą rozmowę i wycenę.

Ewa I., Bielsko-Biała, 2013-01-13

usługa wykonana profesjonalnie, szybko sprawnie i dokładnie, ogólnie bez zastrzeżeń, jak sprawdzi się ocieplenie pianą będzie można ocenić dopiero po następnym sezonie mieszkalnym i grzewczym, ale póki co w domu od razu zrobiło się cieplej:)